Αετός της Ολλανδικής Αστυνομίας έτοιμος να καταρρίπτει drone


Αετός της Ολλανδικής Αστυνομίας έτοιμος να καταρρίπτει drone

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε είχαμε δει για το νέο πρόγραμμα της Ολλανδικής Αστυνομίας, αετών εναντίον drones.

Η εκπαίδευση των πρώτων αετών ολοκληρώθηκε και η Ολλανδική Αστυνομία έκανε μία επίδειξη του πως ο αετός καταρρίπτει ένα drone.

Το σκηνικό της άσκησης περιελάμβανε τη φυγάδευση ενός σημαντικού προσώπου από μία συνάντηση, μετά τον εντοπισμό ενός drone που κατέγραφε παράνομα και την κατάρριψη του drone από τον εκπαιδευμένο αετό.

Το DJI Phantom που συμμετείχε στην άσκηση βρέθηκε στο έδαφος με ένα χτύπημα του αετού, ο οποίος στη συνέχεια ασφάλισε το drone με τα φτερά του για να μην ξεφύγει.

Τα αρπακτικά που εκπαιδεύει η Ολλανδική Αστυνομία θα βρίσκονται σε όλη τη χώρα για γρήγορη ανάπτυξη τους, ενώ ήδη εκπαιδεύονται και άλλα με σκοπό να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχει εξασφαλιστεί ότι τα συγκεκριμένα πουλιά δεν θα υποστούν βλάβες από τους έλικες των drones, ειδικά μιλώντας για μεγαλύτερα μοντέλα με πιο μεγάλη ισχύ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

drones

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!