Η DxO μόλις εξαγόρασε τη Nik Collection από τη Google


Η DxO μόλις εξαγόρασε τη Nik Collection από τη Google

Σημαντική είναι η ανακοίνωση της DxO ότι απέκτησε από τη Google την συλλογή φίλτρων Nik Collection, η οποία διανέμονταν δωρεάν αλλά και της οποίας η εξέλιξη είχε σταματήσει.

Η DxO αναφέρει ότι η σημερινή έκδοση θα παραμείνει δωρεάν (κατεβάστε την από εδώ) αλλά ότι σύντομα και μέχρι τα μέσα του 2018 θα υπάρξει η νέα Nik Collection 2018 Edition.

To γεγονός ότι η Google είχε εξαγοράσει τη Nik Collection δίνοντας την μετά από μικρό διάστημα δωρεάν σε όλους αλλά ταυτόχρονα αποφασίζοντας ότι τελικά δεν θα την εξελίξει είχε δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα στους φωτογράφους.

Πλέον ξέρουμε ότι η DxO θα εξελίξει και θα αναβαθμίσει την Nik Collection, κάτι το οποίο αναμένουμε να φέρει το αγαπημένο λογισμικό (για πολλούς φωτογράφους) ξανά στον ράφι προς πώληση (η τιμή της Nik Collection λίγο μετά την εξαγορά από τη Google ήταν στα 149 δολάρια).

Μένει να δούμε τι νέο μπορεί να προσθέσει η DxO στη Nik Collection και σε ποια τιμή θα την προσφέρει.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

DxO Labs Nik Collection

Πηγή:

DxO
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!