Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το DxO ViewPoint 1


Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το DxO ViewPoint 1

Το DxO ViewPoint είναι ένα λογισμικό το οποίο χρησιμοποιείται για την διόρθωση των παραμορφώσεων προοπτικής που προκαλούνται από ευρυγώνιους φακούς. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η έκδοση νο2 (κοστίζει 49 ευρώ χρησιμοποιώντας τον κωδικό PRACTICALPHOTO1214).

Το DxO ViewPoint 1 προσφέρεται από την DxO Labs και το περιοδικό Practical Photography και είναι διαθέσιμο για Windows και Mac [η συγκεκριμένη έκδοση είναι συμβατή μόνο με Mac OS 10.6 (Snow Leopard), 10.7 (Lion), 10.8 (Mountain Lion) και Microsoft Windows XP (32-bit), Windows Vista (32 & 64-bit), Windows 7 (32 & 64-bit) and Windows 8 (32 & 64-bit)]

Μπορείτε να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ και νόμιμα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

13 σχόλια

  • #
    1

    το έβαλα και σε Windows 8.1 64bit, όλα μια χαρά δείχνουν!

  • #
    1

    Απο χθες που εχω συμπληρωσει την φορμα, γραφει:

    “Your activation code has been automatically sent to you by email”

    και ακομα δεν εχω λαβει τιποτα, το εχω κανει 2-3 φορες και δεν ειναι ουτε στο spam folder

  • #
    1

    Και εγώ μια απ’ τα ίδια… έχω δώσει δυο – τρια mail από εχθές… και τίποτα

  • #
    1

    μια απ τα ίδια….

  • #
    1

    Εχει καταφερει κανεις αλλος να το κατεβασει? γιατι εδω και μια βδομαδα που προσπαθω τιποτα

  • #
    1

    Δοκίμασα σήμερα να ξαναβάλω το email μου μήπως τελικά έρθει το activation code και στην επόμενη σελίδα που σου βγάζει να επιλέξεις για ποιό λειτουργικό θέλεις να κατεβάσεις το Viewpoint, μου έγραφε και τον κωδικό. Προφανώς το αλλάξανε και δεν σου στέλνουν πλέον τον κωδικό στο email.

  • #
    1

    Μόλις παρέλαβα και εγώ τον activation code με τον παραπάνω τρόπο. Όλα OK!
    Εξαιρετική λειτουργία διόρθωσης!

  • #
    1

    Το κατεβασα και εγω, για δωρεαν φενεται πολυ καλο))

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!