Η αναζήτηση για τον EISA Photo Maestro 2014 ξεκίνησε


Η αναζήτηση για τον EISA Photo Maestro 2014 ξεκίνησε

Το φετινό θέμα είναι “Αρχιτεκτονική” και οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν μια φωτογραφική ιστορία σχετική με αυτό.

Με τον ετήσιο διαγωνισμό EISA Photo Maestro, ο EISA (European Imaging and Sound Association) δίνει τη δυνατότητα στους νικητές να προβάλουν τη δουλειά τους όχι μόνο στη χώρα καταγωγής τους, αλλά και στις 17 χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν στο διαγωνισμό μέσω των αντίστοιχων φωτογραφικών περιοδικών. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά στην οποία το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει τις αγαπημένες του φωτογραφίες καθώς αυτές θα δημοσιεύονται στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.

Θα ανακηρυχθούν 3 νικητές για κάθε χώρα οι οποίοι θα ανακοινωθούν στο τεύχος του Ιουνίου του αντίστοιχου εθνικού περιοδικού (για την Ελλάδα στο περιοδικό Photonet) και 3 διεθνείς νικητές οι οποίοι θα δουν τα ονόματα τους δημοσιευμένα στα 17 περιοδικά του EISA το Σεπτέμβριο του 2014.
Οι νικητές της Ελλάδας θα κερδίσουν:
– 1ο βραβείο: Βιβλία της Nexus Publications Α.Ε. συνολικής αξίας 300 ευρώ
– 2ο βραβείο: Βιβλία της Nexus Publications Α.Ε. συνολικής αξίας 200 ευρώ
– 3ο βραβείο: Βιβλία της Nexus Publications Α.Ε. συνολικής αξίας 100 ευρώ
Οι διεθνείς νικητές θα κερδίσουν:
– 1ο βραβείο: 1.500 ευρώ και το χρυσό βραβείο EISA Photo Maestro 2014
– 2ο βραβείο: 1.000 ευρώ και το ασημένιο βραβείο EISA Photo Maestro 2014
– 3ο βραβείο: 750 ευρώ και το χάλκινο βραβείο EISA Photo Maestro 2014
Οι διεθνείς νικητές θα παραβρεθούν στην τελετή απονομής που θα γίνει στο Βερολίνο με πληρωμένα τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής.

Μπορείτε να πάρετε μέρος με μία φωτογραφική ιστορία που θα αποτελείται από 5-8 φωτογραφίες μέχρι τις 16 Μαΐου 2014 (παράταση από 1 Μαΐου 2014), στέλνοντας τη συμμετοχή σας στο αντίστοιχο μέλος του EISA στη χώρα σας. Για την Ελλάδα, μπορείτε να στείλετε τη συμμετοχή σας στο nexus@nexusmedia.gr. Μη ξεχάσετε να διαβάσετε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

EISA Photo Competitions

Πηγή:

EISA
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!