Θαυμάστε τις “ζωντανές φωτογραφίες” της Lytro ILLUM στην 500px


Θαυμάστε τις “ζωντανές φωτογραφίες” της Lytro ILLUM στην 500px

Η ιστοσελίδα 500px ανακοίνωσε μέσω του blog της ότι οι χρήστες της Lytro Illum μπορούν να ανεβάζουν τις εικόνες που δημιουργούν με την επαναστατική μηχανή στις ειδική σελίδα που έχει δημιουργήσει.
Μάλιστα οι πιο εντυπωσιακές θα επιλεχθούν από την Lytro και θα προβληθούν και στην δική της σελίδα.

Η Lytro Illum δημιουργεί εικόνες στις οποίες ο χρήστης μπορεί μετά την λήψη στον Η/Υ να αλλάξει την εστίαση, την προοπτική και το zoom.

Μπορείτε να δείτε τις πρώτες 9 εικόνες που έχουν ανέβει στην ειδική σελίδα της 500px και έχουν γίνει με την Lytro Illum και να παίξετε μαζί τους αλλάζοντας την εστίαση, την προοπτική και το zoom, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

500px Lytro Lytro Illum

Πηγή:

500px
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!