Η Samyang ανακοίνωσε τους πρώτους φακούς της με αυτόματη εστίαση

Οι δύο πρώτοι φακοί της Samyang με AF σύστημα (ανίχνευσης φάσης και αντίθεσης) προορίζονται για τις mirrorless μηχανές της Sony με Full Frame αισθητήρα και E-mount.

Πρόκειται για τους Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC και Samyang 50mm f/1.4 AS IF UMC, οι οποίοι φοράνε φίλτρα 67mm.

H εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή των φακών, οι οποίοι θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Photo & Imaging 2016 Show της Σεούλ στη Νότιο Κορέα και θα είναι διαθέσιμοι από τον Ιούλιο.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

3 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Νικηφόρος Πιτταράς
Νικηφόρος Πιτταράς
9 χρόνια πριν

Γνωρίζει κανείς αν σκοπευει να βγάλει και για άλλες μοντούρες Nikon Canon etc?

george karampotakis
9 χρόνια πριν

τρομερο νεο,ηρθε η ωρα να πουλησω τον δικο μου χειροκινητο 14mm samyang

Back to top button
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!