Έρχεται ο πρώτος φακός της Samyang με σύστημα αυτόματης εστίασης για Canon


Έρχεται ο πρώτος φακός της Samyang με σύστημα αυτόματης εστίασης για Canon

Φαίνεται ότι η κορεατική Samyang θα γίνει ακόμα πιο δημοφιλής ανάμεσα στους φωτογράφους και αυτό γιατί ετοιμάζεται το 2018 να ωριμάσει ακόμα περισσότερο.

Η εταιρεία με τους φθηνούς και ποιοτικούς φακούς αναμένεται να ανακοινώσει τον πρώτο της φακό για Canon EF μηχανές που θα διαθέτει σύστημα αυτόματης εστίασης.

Ο νέος φακός θα είναι στα 14mm με f/2.8 και η ιστοσελίδα Nokishita μέσω του Twitter δημοσιεύει τις πρώτες φωτορεαλιστικές εικόνες του.

Πόσο πιθανό είναι να τον αγοράζατε και σε τι τιμή θεωρείτε ότι θα πρέπει να βγει για να κάνει το μπαμ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Samyang Samyang Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!