Ο πρώτος φακός της Tamron για mirrorless Micro Four Thirds μηχανές είναι γεγονός


Ο πρώτος φακός της Tamron για mirrorless Micro Four Thirds μηχανές είναι γεγονός

Είχαμε πει ότι το σύστημα Micro Four Thirds των mirrorless μηχανών σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο ισχυρό.  Πανηγυρική επιβεβαίωση η είσοδος της Tamron στην κατασκευή φακών για τις μηχανές του συστήματος.

Σήμερα ανακοινώθηκε από τη Tamron η ανάπτυξη του πρώτου της φακού για MFT μηχανές.  Πρόκειται για τον 14-150mm F/3.5-5.8 Di III VC (Model C001).  Είναι ένας all-around ζουμ φακός με εστιακό μήκος 14-150mm (28-300mm) και οπτικό σταθεροποιητή (VC).  Δέκα επτά οπτικά στοιχεία, ανάμεσα τους και ένα LD (Low Dispersion), σε 13 γκρουπ, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε μικρές διαστάσεις.  Το αθόρυβο μοτέρ εστίασης επιτρέπει την λήψη video χωρίς περιττό ήχο από τον φακό και το κυκλικό διάφραγμα των 7 λεπίδων οδηγεί σε ελκυστικό θάμπωμα του φόντου (bokeh).  Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και ασημί σε ημερομηνία και τιμή που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Εστιακό μήκος: 14-150mm
  • Για σώμα: Micro Four Thirds
  • Μέγιστο διάφραγμα: f3.5-5.8
  • Ελάχιστο διάφραγμα: f22
  • Οπτικά στοιχεία: 17 στοιχεία σε 13 γκρουπ
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 0.5 μ.
  • Μέγεθος φίλτρου: 52mm
  • Διαστάσεις (διάμετρος, μήκος): 63mm,  80.4 mm

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Lenses Tamron Tamron Lenses
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!