ΔΩΡΕΑΝ Lightroom Presets για χρήστες Fujifilm μηχανών


ΔΩΡΕΑΝ Lightroom Presets για χρήστες Fujifilm μηχανών

Αν έχετε κάποια από τις μηχανές X της Fujifilm τότε σας ενδιαφέρουν τα Lightroom Presets που δίνει ΔΩΡΕΑΝ ο Samuel Zeller.

Ο Samuel Zeller, Fujifilm Ambassador, έχει δημιουργήσει μερικά custom Lightroom Presets για τα RAW αρχεία των Fujifilm X100T και Fujifilm X-T2, ειδικά όταν έχει γίνει χρήση των ειδικών λειτουργιών εξομοίωσης των Fujifilm Films από τις λειτουργίες της μηχανής.

Όπως αναφέρει ο Samuel τα συγκεκριμένα Presets λειτουργούν καλά και με τα RAW αρχεία άλλων Fujifilm μηχανών ή μηχανών άλλων εταιρειών.

Μάλιστα μπορείτε να μην κάνετε εγγραφή στο newsletter του Samuel αν δεν θέλετε, αλλά απλά να κατεβάσετε τα presets. Αν κάνετε εγγραφή στο newsletter θα λάβετε και ένα LR catalog με όλα τα presets και RAW αρχεία για να δείτε πως λειτουργούν. Δείτε εδώ.

Δοκιμάστε τα και πείτε μας στα σχόλια τις εντυπώσεις σας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Adobe Lightroom Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!