Η υπηρεσία και εφαρμογή για smartphones Frontback, αποσύρονται μετά από 2 χρόνια λειτουργίας


Η υπηρεσία και εφαρμογή για smartphones Frontback, αποσύρονται μετά από 2 χρόνια λειτουργίας

Η κεντρική ιδέα του Frontback, ήταν να γίνεται λήψη ταυτόχρονα από την εμπρός και πίσω κάμερα ενός smartphone, ώστε να φαίνονται οι αντιδράσεις του φωτογράφου κατά τη στιγμή της λήψης. Έπειτα, οι φωτογραφίες αυτές μπορούσαν να ανεβούν στο κοινωνικό δίκτυο της εφαρμογής, για να μοιραστούν με τους φίλους του φωτογράφου.

Με ένα μήνυμα όμως στην ιστοσελίδα του Frontback, ο ιδρυτής της υπηρεσίας Fredd della Faille, αναφέρει πως παρόλο που η υπηρεσία υποστηρίχθηκε από διάφορες πόλεις, όπως οι Βρυξέλλες, το Ann Arbor και το Τόκιο, τελικά δεν κατάφερε να αποκτήσει αρκετούς χρήστες ώστε να παραμείνει βιώσιμη.

Έτσι, αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 3,9 εκατομμυρίων δολαρίων από επενδυτές, για την ανάπτυξη της υπηρεσίας και με περίπου 2 εκατομμύρια εγγεγραμένους χρήστες, η ομάδα ανάπτυξης και οι επενδυτές, αποφάσισαν να κλείσουν την υπηρεσία στις 15 Αυγούστου 2015.

Οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν όλες τις φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή Frontback και ανέβηκαν στην υπηρεσία. Μετά τις 15 Σεπτεμβρίου 2015 όμως, όλες οι φωτογραφίες και τα δεδομένα των χρηστών θα διαγραφούν οριστικά από τους server της υπηρεσίας, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης. Παράλληλα, θα απομακρυνθεί από το android Playstore η εφαρμογή Frontback, ενώ στο appstore θα παραμείνει σαν εφαρμογή χωρίς τις δυνατότητες social network.

frontback-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Frontback
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!