Ανακοινώνεται μέσα στο 2016 η μηχανή μεσαίου φορμά της Fujifilm;


Ανακοινώνεται μέσα στο 2016 η μηχανή μεσαίου φορμά της Fujifilm;

Μετά τις συζητήσεις που προκάλεσε η συνέντευξη του Product Manager της Fujifilm X σειράς, κ.Takashi Uenο, στο British Journal of Photography και στην οποία δήλωσε ότι η Fujifilm δεν σκοπεύει να ανακοινώσει μία μηχανή μεσαίου φορμά, αλλά ερευνά τις προοπτικές και τεστάρει αισθητήρες, έρχεται η ιστοσελίδα FujiRumors να ρίξει επιπλέον λάδι στη φωτιά του μεσαίου φορμά.

Η FujiRumors ζήτησε από μία πηγή της, αξιόπιστη στο παρελθόν, να τις δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την είσοδο της Fujifilm στην αγορά του μεσαίου φορμά και η απάντηση ήταν απροσδόκητα ξεκάθαρη:
Η διοίκηση της Fujifilm έχει ανάψει το πράσινο φως για την δημιουργία μίας μηχανής μεσαίου φορμά με εναλασσόμενους φακούς. Επιπλέον μία διαφορετική πηγή ανέφερε ότι πρωτότυπο της μηχανής αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2016, ίσως στη φετινή Photokina 2016.

Πηγές του pttlgr αναφέρουν ότι είναι δύσκολο να δούμε τη μηχανή μεσαίου φορμά της Fujifilm μέσα στο 2016 αλλά πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Fujifilm θα επανέλθει σε ένα φορμά, στο οποίο στο παρελθόν είχε μεγαλουργήσει.

Ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά θα συμβεί και εμείς στο pttlgr θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε άμεσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

FujiRumors
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!