Έρχεται σύντομα η mirrorless μηχανή μεσαίου φορμά της Fujifilm;


Έρχεται σύντομα η mirrorless μηχανή μεσαίου φορμά της Fujifilm;

H Hasselblad έκανε την αρχή και πλέον αναμένουμε και από άλλες εταιρείες να παρουσιάσουν mirrorless μηχανές με αισθητήρα μεσαίου φορμά.

Η εταιρεία που από ότι φαίνεται θα ακολουθήσει τη Hasselblad στη νέα εποχή λέγεται ότι θα είναι η Fujifilm, για την οποία είχαμε ήδη φήμες για την παρουσίαση μίας μηχανής στο μεσαίο φορμά.

Με μεγάλη ιστορία στο μεσαίο φορμά (Fujifilm 645Z) και πλέον πολύ δυνατή με τις εκπληκτικές μηχανές του συστήματος Fujifilm X, η ιαπωνική εταιρεία είναι ίσως η καταλληλότερη να μπει στο νέο παιχνίδι που βλέπουμε να ξεκινάει.

Σύμφωνα με τη FujiRumors η Fujifilm έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες για να παρουσιάσει μία νέα μηχανή με αισθητήρα μεσαίου φορμά στα 50 megapixels, μαζί με τρεις νέους φακούς, ανακοινώσεις που αναμένουμε πριν τον Σεπτέμβριο και με αφορμή τη Photokina της Κολωνίας.

Φυσικά εκτός μίας πολύ δυνατής μηχανής αναμένουμε η Fujifilm να βάλει την τιμή της αρκετά πιο χαμηλά από την τιμή της νέας Hasselblad (7.900 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.).

Tι θα θέλατε να έχει η mirrorless μεσαίου φορμά της Fujifilm και σε ποια τιμή θα σκεφτόσασταν την αγορά της;

Μείνετε συντονισμένοι στο pttlgr καθώς θα παρακολουθούμε πολύ στενά το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!