Η Fujifilm αναβαθμίζει τους X φακούς της για χάρη της Fujifilm X-E2


Η Fujifilm αναβαθμίζει τους X φακούς της για χάρη της Fujifilm X-E2

H Fujifilm προχώρησε στην αναβάθμιση Firmware της σειράς των φακών της XC και XF προσθέτοντας υποστήριξη για την νέα Fujifilm X-E2.
Το νέο Firmware θα επιτρέψει στους χρήστες της Fujifilm X-E2 να εκμεταλλευτούν τις τεχνολογίες αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης (Phase Detection AF-PDAF) και LMO (Lens Modulation Optimizer) που υπάρχουν στην μηχανή.
Λογικά θα δείτε μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα εστίασης αναβαθμίζοντας τον φακό σας.

Αναβαθμίστε το Firmware του φακού σας:
FUJINON XC16-50mmF3.5-5.6 OIS
FUJINON XF14mmF2.8 R
FUJINON XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
FUJINON XF35mmF1.4 R
FUJINON XF55-200mmF3.5-4.8 R LM OIS
FUJINON XF60mmF2.4 R Macro

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!