Fujifilm X-Pro2 έρχεται μαζί με ένα νέο τηλεφακό στις 15 Ιανουαρίου;


Fujifilm X-Pro2 έρχεται μαζί με ένα νέο τηλεφακό στις 15 Ιανουαρίου;

Σύμφωνα με τις πηγές της ιστοσελίδας η νέα mirrorless μηχανή δεν θα έχει τελικά 4K video.

Από την άλλη θα έχουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με την εργονομία του προηγούμενου μοντέλου.

Η Fujifilm X-Pro2 θα έχει ειδικό χειριστήριο για την αλλαγή του σημείου εστίασης, ενώ στον επιλογέα της αντιστάθμισης της έκθεσης που είχαμε από -3 μέχρι +3 θα προστεθεί και η επιλογή C που θα επιτρέπει την ρύθμιση από το -5 στο +5.
Επιπλέον υπάρχει περίπτωση στο πάνω μέρος του επιλογέα ταχυτήτων κλείστρου να υπάρχει ένα μικρό παραθυράκι που θα δείχνει την ρύθμιση του ISO για γρήγορη αλλαγή του.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε:
– αισθητήρα APS-C sensor των 24 megapixels
– επεξεργαστή EXR III
– μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1/8000
– διπλή υποδοχή SD καρτών μνήμης
– αδιάβροχο σώμα
– οθόνη που δεν είναι αρθρωτή
– WiFi

Την ίδια ημέρα η Fujifilm ενδέχεται να ανακοινώσει και τον νέο τηλεφακό XF100-400 του οποίου η τιμή θα είναι στα 1.800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!