Νέο Firmware για τη Fujifilm X-T1 / X-T1 Graphite


Νέο Firmware για τη Fujifilm X-T1 / X-T1 Graphite

Το νέο Firmware προσφέρει τα εξής:
– υποστήριξη για τη χρήση flash σε λειτουργίες Bracketing / Continuous shooting
– δίνεται η δυνατότητα για κλείδωμα της έκθεσης και της εστίασης με το κουμπί AF-L, κατά τη χρήση της χειροκίνητης εστίασης.
– το κουμπί AF-L μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κλειδωθεί η εστίαση στη λειτουργία AF+MF και μπορεί να προσαρμοστεί περαιτέρω η εστίαση μέσω του δαχτυλιδιού εστίασης
– το κουμπί FOCUS ASSIST μπορεί να χρησιμοποιηθεί για focus zoom και ο χρήστης μπορεί να εστιάσει με το δαχτυλίδι εστίασης του φακού ενώ έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία focus zoom.
– μπορούν να επιλεχθούν πρόσθετες λειτουργίες (FOCUS FRAME / CONTINUOUS MODE / SHOOTING MODE / DUAL IS MODE / INFORMATION BACKGROUND / MOVIE MODE / FOCUS MODE / BLUR WARNING / SHUTTER TYPE) στην επιλογή DISP. CUSTOM SETTING του setup menu.
– το κουμπί εγγραφής video μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το Fn7 παραμετροποιήσιμο κουμπί.

Θα βρείτε το νέο Firmware της Fujifilm X-T1/ X-T1 Graphite εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Ένα μπράβο στη Fujifilm που με συνεχή update σέβεται τους πελάτης της! Είναι ενας πολύ ισχυρός λόγος για κάποιον να εμπιστευτεί τα χρήματα του σε αυτή την εταιρία!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!