Μία Fujifilm X20 επιβιώνει 3 μήνες στην άγρια φύση


Μία Fujifilm X20 επιβιώνει 3 μήνες στην άγρια φύση

Η ιδιοκτήτρια της συγκεκριμένης μηχανής την έχασε σε μία περιήγηση της στα βουνά του Κολοράντο των Η.Π.Α. Η μηχανή έπεσε από την τσέπη της κατά την διάρκεια πεζοπορίας και η αναζήτηση για να βρεθεί δυστυχώς δεν οδήγησε πουθενά.

Η μηχανή παρέμεινε χαμένη για τρεις μήνες πριν τελικά βρεθεί. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι συνέχισε να λειτουργεί κανονικά, παρόλο ότι ήταν εκτεθειμένη σε βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες. Βέβαια στο σώμα της μηχανής μπορούμε να δούμε καθαρά τα σημάδια “κακοποίησης” της από “περίεργα” ζώα της περιοχής αλλά φυσικά κάτι τέτοιο κάνει την όλη ιστορία ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Μάλιστα η μηχανή φοράει ένα προστατευτικό φίλτρο στον φακό της, το οποίο είναι γεμάτο γρατσουνιές, γρατσουνιές που αν δεν υπήρχε το φίλτρο θα βρισκόταν στον φακό (ακόμα μία φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τους φακούς μας με φίλτρο).

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ιστορία της μηχανής από την ιδιοκτήτρια της στο blog της, εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Εντυπωσιακό, δεν περίμενα τέτοια αντοχή! Ένα μπράβο στην Fujifilm!

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!