Fujifilm X70, διέρρευσαν φωτογραφίες και χαρακτηριστικά


Fujifilm X70, διέρρευσαν φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Προς το παρόν διέρρευσαν οι πρώτες της φωτογραφίες και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Fujifilm X70 θα είναι μία μικρή, compact μηχανή, με ανάλυση 16 megapixels (APS-C X-Trans CMOS II), επεξεργαστή EXR Processor II και φακό στα 18.5mm με f/2.8 (θα δέχεται τηλε-μετατροπέα για να γίνεται 35mm ή 50mm). Η μέγιστη ταχύτητα συνεχών λήψεων θα είναι στα 8 καρέ το δευτερόλεπτο και το κλείστρο θα έχει μέγιστη ταχύτητα 1/32.000 δευτ., ενώ θα καταγράφει Full HD video στα 60fps.

Επιπλέον θα είναι η πρώτη μηχανή του συστήματος X με οθόνη αφής, η οποία θα έχει μέγεθος 3″, ανάλυση 1.040.000 dots και θα αλλάζει θέση μέχρι και 180 μοίρες προς τα πάνω.

Ακόμα θα έχει ενσωματωμένο WiFi, δυνατότητα λήψης Time Lapse, λειτουργία επιλογής της εστίασης μέσω της οθόνης αφής, digital split image και focus peaking, θα δέχεται οφθαλμοσκόπιο στο hot-shoe (μιας και δεν θα έχει ενσωματωμένο) και θα ενεργοποιείται μέσα σε 0.5 του δευτερολέπτου.

Η Fujifilm X70 θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή ασημί χρώμα.

Fujifilm-X70-2

Fujifilm-X70-3

Fujifilm-X70-12

Πως σας φαίνεται;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

1 σχόλιο

  • #
    1

    Λέγε με κ Fujifilm FinePix A…. Μπορεί να προσπαθεί ν ανταγωνιστεί την Ricoh GR αλλά μοιάζει πολύ περισσότερο με την Coolpix A… Απορώ πως τα κατάφεραν κ δεν “μεγαλώνει” ο φακός όπως στις άλλες δυο…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!