Η Fujifilm παρουσιάζει τον νέο τηλεμετατροπέα Fujinon XF2X TC WR


Η Fujifilm παρουσιάζει τον νέο τηλεμετατροπέα Fujinon XF2X TC WR

Ανακοινώθηκε ο νέος τηλεμετατροπέας της Fujifilm, Fujinon XF2X TC WR, ο οποίος αναμένεται να είναι διαθέσιμος μέσα στον Ιούνιο.

Κατασκευασμένος από 9 οπτικά στοιχεία σε 5 groups, ο νέος τηλεμετατροπέας διπλασιάζει το εστιακό μήκος των Fujifilm XF50-140mmF2.8 R LM OIS WR (152-427mm σε φορμά 35mm) και Fujifilm XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR (305-1.219mm σε φορμά 35mm). Φυσικά το μέγιστο διάφραγμα κάθε φακού μειώνεται κατά 2 stop, όπως γίνεται και με όλους τους αντίστοιχους τηλεμετατροπείς για φωτογραφικούς φακούς.

Με αδιάβροχο σώμα και δυνατότητα λειτουργίας μέχρι -10 βαθμούς Κελσίου, ο Fujinon XF2X TC WR ζυγίζει 170 γραμμάρια και έχει μήκος 3.02 εκατοστά.

Μέσα στον Ιούνιο θα διατεθεί και νέο Firmware για τους φακούς Fujifilm XF50-140mmF2.8 R LM OIS WR και Fujifilm XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR, ώστε να είναι πλήρως συμβατοί με τον νέο τηλεμετατροπέα.

Η τιμή του αναμένεται να είναι κοντά στα 450 δολάρια.

Fujinon XF2X TC WR

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Fujifilm
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!