Νέα αξεσουάρ για flash από τον Gary Fong


Νέα αξεσουάρ για flash από τον Gary Fong

Ο γνωστός φωτογράφος Gary Fong ανακοίνωσε 4 νέα αξεσουάρ για flash.

Gary Fong Puffer Plus
Gary Fong puffer Plus
To Gary Fong Puffer Plus είναι ένας διαχυτής, κατάλληλος για το ενσωματωμένο flashάκι μίας DSLR μηχανής, ο οποίος μαλακώνει το φως του flash και μειώνει τις σκιές και το φαινόμενο των κόκκινων ματιών. Το μέγεθος του είναι διπλάσιο από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα και εύκολα. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η Puffer Plus Warming Shield, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί στο Puffer Plus, για να πετύχετε πιο ζεστά χρώματα.
Το Gary Fong Puffer Plus κοστίζει 25 δολάρια και το Puffer Plus Warming Shield 10 δολάρια και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Gary Fong Lightsphere Collapsible Speed Mount
Gary Fong Lightsphere Collapsible Speed Mount

Το Gary Fong Lightsphere Collapsible Speed Mount είναι ένας διαχυτής για το speedligh flash σας. Με δυνατότητα να διπλώνει μέχρι 1,5″ (3.75 εκατοστά) γίνεται πολύ μικρός, ώστε να μπορείτε να τον έχετε πάντα πάνω σας. Το νέο Lightsphere Collapsible Speed Mount έχει νέο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το προσαρμόζεται στο flash σας γρήγορα και εύκολα.
Το Lightsphere Collapsible Speed Mount κοστίζει 60 δολάρια και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Gary Fong Speed Snoot
Gary Fong Speed Snoot
Το Gary Fong Speed Snoot είναι ένας αξεσουάρ που μπορεί να μπει στο speedlight flash σας και σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε τη δέσμη του flash σε ένα συγκεκριμένο σημείο (π.χ. μαλλιά). Το μαύρο του χρώμα μπλοκάρει όσο φως διαφεύγει από τα πλαϊνά μέρη και έτσι μπορείτε να αποτρέψετε το φως από το να πάει εκεί που δεν το χρειάζεστε. Ο τρόπος με τον οποίο προσαρμόζεται το Gary Fong Speed Snoot στο flash έχει βελτιωθεί ώστε να μπορείτε να το τοποθετείτε γρήγορα και εύκολα.
Το Gary Fong Speed Snoot κοστίζει 60 δολάρια και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Gary Fong Colour Reference Kit
Gary Fong Colour Reference Kit
Το Gary Fong Colour Reference Kit χρησιμοποιείται για να μπορείτε να κάνετε manual white balance, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πιστότητα στα χρώματα του θέματος που φωτογραφίζετε.
Κοστίζει 25 δολάρια και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Flashes Gary Fong
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!