GearBest, γιορτάζει τα 3 χρόνια λειτουργίας της, χαρίζει μία Xiaomi κάμερα ασφαλείας


GearBest, γιορτάζει τα 3 χρόνια λειτουργίας της, χαρίζει μία Xiaomi κάμερα ασφαλείας

Η γνωστή ιστοσελίδα πώλησης ηλεκτρονικού εξοπλισμού GearBest κλείνει τα τρία χρόνια λειτουργίας της και γιορτάζει δίνοντας την ευκαιρία σε έναν αναγνώστη μας να κερδίσει μία ip camera.

Η GearBest τρέχει μοναδικές προσφορές στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, με εκπτώσεις σε μερικές περιπτώσεις πάνω από 70%.

Επιπλέον μπορείτε να δείτε τις προσφορές που υπάρχουν για την αποθήκη της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εδώ.

Εμείς σε συνεργασία με τους ανθρώπους της GearBest θα κληρώσουμε μία IP camera της Xiaomi, την Xiaomi Smart 1080P WiFi, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κάμερα ασφαλείας για να ελέγχετε το γραφείο, το στούντιο ή το σπίτι σας από απόσταση.

xiaomi

Σε μία εποχή που η ασφάλεια του φωτογραφικού εξοπλισμού μας είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη κάμερα θα βοηθήσει να μπορείτε να ελέγχετε τι γίνεται στο χώρο σας από μακριά.

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση απλά εγγραφείτε στο newsletter του pttlgr. Μπορείτε να πάρετε μέρος μέχρι τις 22 Μαρτίου, Τετάρτη, στις 23:59.

[mailmunch-form id=”403756″]

Ο νικητής μέσω κλήρωσης από όσους έχουν εγγραφεί στο newsletter μας, θα ανακοινωθεί με άρθρο στο pttl.gr και δημοσίευση στις σελίδες μας στο Facebook, στο Google+ και στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

GearBest Giveaways
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!