Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Zoner Photo Studio 15 PRO (αξίας 90 δολαρίων)


Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Zoner Photo Studio 15 PRO (αξίας 90 δολαρίων)

Ένα από αυτά είναι το Ζoner Photo Studio 15 PRO (μόνο για Windows), το οποίο αν και κοστίζει 89 δολάρια, μπορείτε να το κατεβάσετε μόνο για σήμερα δωρεάν (κάντε το τώρα γιατί η προσφορά λήγει κάποια στιγμή σήμερα).

To Ζoner Photo Studio 15 PRO μοιάζει αρκετά με το Adobe Lightroom και προσφέρει πολλές επιλογές οργάνωσης και επεξεργασίας φωτογραφιών ακόμα και RAW αρχείων.

Η προσφορά γίνεται σε συνεργασία με την ιστοσελίδα cnet και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Cnet
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

10 σχόλια

  • #
    1

    Για mac δεν…?

  • #
    1

    Και γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε το lightroom που το χρησιμοποιουν όλοι οι φωτογράφοι παγκοσμίως;

    • #
      1

      φυσικά και να το χρησιμοποιήσετε…απλά το συγκεκριμένο μπορεί κάποιος να το κατέχει νόμιμα μέσω της προσφοράς και δωρεάν…

    • #
      1

      Τι χαζή ερώτηση είναι αυτή; Χρησιμοποιούν όλοι οι επαγγελματίες φωτογράφοι Nikon ?

      • #
        1

        Χρησιμοποιούν όλοι lightroom και photoshop. Για μένα οτιδήποτε άλλο που πάει να μιμηθει τα συγκεκριμένα προγραμματα απλά δεν έχει νόημα. Και για να απαντήσω και στην ερώτηση σου όλοι χρησιμοποιουν Nikon και Canon. Δεν έχω δει κανεναν με olympus πχ. Προφανώς και έχει νόημα που υπάρχουν μονο αυτες οι δυο μάρκες που παιζουν, όπως υπάρχει και για την Adobe. Και στο video λεει οτι μοιάζει στο lightroom γι αυτό και το σχολίασα. Απο κει και πέρα και σκοτεινο θάλαμο χρησιμοποιούν αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

    • #
      1

      Με λίγα λόγια μας λες ότι στηρίζεις το μονοπώλιο; Ελπίζω να γνωρίζεις ποιες είναι οι επιπτώσεις του μονοπωλίου για οποιαδήποτε αγορά, οποιουδήποτε προϊόντος προς τους πελάτες.. επαγγελματίες και μη.. Φυσικά και σαν επαγγελματίας θα επιλέξεις το καλύτερο για την επιχείρηση/προϊόν σου αλλά οφείλεις να δοκιμάζεις νέα πράγματα και να δίνεις ευκαιρίες σε νέα προϊόντα. Τέλος πάντων είναι μεγάλη η συζήτηση και το θέμα.

      Υ.Γ. Δεν χρησιμοποιούν όλοι lightroom και photoshop, ούτε Nikon και Canon. Μπορεί να έχουν το κύριο μερίδιο στην κατηγορία τους αλλά δεν είναι τα μόνα. Να σου θυμίζω τα μερίδια αγοράς και ποσοστά πωλήσεων που είχε το iphone πριν 4 χρόνια και τώρα.

  • #
    1

    Είναι Ελληνικό προϊόν ή μου φαίνεται; Παιδιά καλή επιτυχία στις πωλήσεις σας αν ναι! :)

  • #
    1

    kai pws to ksklidonis poio einai to key

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!