Η Google προσθέτει στο Google Plus νέα εργαλεία για φωτογραφία και video


Η Google προσθέτει στο Google Plus νέα εργαλεία για φωτογραφία και video

H Google προσπαθεί να ενδυναμώσει το δικό της κοινωνικό δίκτυο Google Plus, προσφέροντας συνεχώς ανανεωμένα χαρακτηριστικά, ειδικά όσον αφορά την απεικόνιση των εικόνων και videos.
Σύμφωνα με αυτή την πολιτική λοιπόν ανακοίνωσε κάποιες νέες αλλαγές:
– σύντομα στο iOS έρχεται η δυνατότητα για back-up των φωτογραφιών σε πλήρη ανάλυση
– στην αναζήτηση εικόνων προστίθεται η δυνατότητα αναζήτησης με βάση το θέμα της φωτογραφίας. Η Google προσθέτει την αναγνώριση χιλιάδων αντικειμένων και καταστάσεων με βάση τα οποία μπορεί να γίνει αναζήτηση. Για παράδειγμα μπορείτε να γράψετε στην αναζήτηση sunset και να παρουσιαστούν οι εικόνες που δείχνουν ηλιοβασίλεμα.
– η αυτόματη διόρθωση των εικόνων στο Google+ αποκτάει ρύθμιση για περισσότερη ή λιγότερη διόρθωση σε επιμέρους επιλογές. Επίσης μπορείτε να αποκλείσετε κάποιο φάκελο από την αυτόματη διόρθωση, αν σε αυτόν αποθηκεύεται εικόνες που έχετε επεξεργαστεί με κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας.
– Στην συλλογή φίλτρων Nik Collection έχει προστεθεί το Analog Efex Pro, με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση των εικόνων σας και να τις κάνετε να μοιάζουν με φωτογραφίες τραβηγμένες με φιλμ ή μεσαίου φορμά μηχανές κ.τ.λ.

Επίσης η επιλογή Auto Awesome σας βοηθάει να δημιουργήσετε τις δικές σας ιστορίες.
– Action. Συνθέτει πολλές φωτογραφίες σε μία εικόνα δράσης τύπου strobe-effect.
– Eraser. Η νέα αυτή λειτουργία επιτρέπει την λήψη μίας σειράς φωτογραφιών και την αφαίρεση κινούμενων αντικειμένων (όπως αυτοκίνητα ή ανθρώπους), συνθέτοντας μία πιο “καθαρή” εικόνα.
– Movie. Δημιουργία μικρών ταινιών με την χρήση των φωτογραφιών και video που έχετε τραβήξει, με αυτόματη σύνθεση και επιλογή μουσικής. Φυσικά σας δίνεται η δυνατότητα να συνθέσετε μόνοι σας την ταινία επιλέγοντας εσείς τα στοιχεία της. Η συγκεκριμένη επιλογή θα είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένες συσκευές με Android 4.3+.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Google Plus google+

Πηγή:

Google
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!