Η Google αναβαθμίζει την υπηρεσία αναζήτησης εικόνων


Η Google αναβαθμίζει την υπηρεσία αναζήτησης εικόνων

Η Google έχει κάνει κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις στην υπηρεσία της για αναζήτηση εικόνων στο ίντερνετ.

Για αρχή η αναζήτηση της Google μας δίνει τη δυνατότητα να φιλτράρουμε την αναζήτηση της εικόνας που θέλουμε ανάλογα με τα δικαιώματα χρήσης. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μία εικόνα που είναι ελεύθερη προς χρήση, χωρίς να καταπατούνται τα δικαιώματα των δημιουργών.

Επιπλέον η Google έχει προσθέσει μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, την δυνατότητα αναζήτησης βάση εικόνας, όπου σας δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσετε εικόνες που μοιάζουν με κάποια που έχετε δει ή έχετε στο σκληρό σας δίσκο, είτε προσθέτοντας το URL της εικόνας είτε ανεβάζοντας την εικόνα στη Google.
Tip: H δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να αναζητήσετε αν κάποια από τις εικόνες σας χρησιμοποιείται κάπου χωρίς την άδεια σας.

Ρίξτε μια ματιά στις νέες δυνατότητες και πείτε μας τη γνώμη σας.

Google Search

Google Search

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

google+
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!