Η GoPro θα παρουσιάσει και entry level μοντέλο με την απλή ονομασία Hero


Η GoPro θα παρουσιάσει και entry level μοντέλο με την απλή ονομασία Hero

Θυμίζουμε καταρχήν ότι η GoPro Hero3 είχε κυκλοφορήσει σε 3 μοντέλα, Black, Silver και White, από τα οποία το White ήταν το πιο φθηνό μοντέλο με τις λιγότερες δυνατότητες. Η GoPro Hero3+ ακολούθησε μετά για να βελτιώσει μερικά θέματα της Hero3, αλλά παρουσιάστηκε μόνο σε Black και Silver.

Οι φήμες για την GoPro Hero 4 που εμφανίστηκαν χτες με τις πρώτες φωτογραφίες της, έδειχναν τις εκδόσεις σε Black και Silver, αλλά πουθενά μία πιο φθηνή έκδοση. Και αυτό γιατί η GoPro θα λανσάρει μία entry level οικονομική GoPro, την οποία ονομάζει GoPro Hero.

Η GoPro Hero θα μπορεί να καταγράφει video σε Full HD 1080p στα 30fps και HD 720p στα 60fps και δεν θα έχει οθόνη αλλά ούτε WiFi και Bluetooth. Θα είναι εξοπλισμένη με την νέα λειτουργία QuikCapture για άμεση ενεργοποίηση και καταγραφή με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς ο χρήστης να χρειάζεται να πατάει πολλά κουμπιά για να αρχίσει να γράφει video. Επίσης θα έχει την λειτουργία “Auto Low Light” για αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό.
Επιπλέον θα καταγράφει φωτογραφίες στα 5 megapixels με ταχύτητα 5 καρέ το δευτερόλεπτο και θα μπορεί να δημιουργεί Time Lapse λήψεις με 0.5 του δευτερολέπτου interval χρόνο.
Το housing που θα δίνεται με την GoPro Hero θα της επιτρέπει την κατάδυση μέχρι 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού, αλλά δεν θα είναι συμβατό με κάποια αξεσουάρ.
Τέλος θα δέχεται microSD μέχρι 32GB, η μπαταρία της θα διαρκεί 2.5 ώρες και θα έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Προς το παρόν δεν διέρρευσε καμία πληροφορία για την τιμή της. Η ανακοίνωση της θα γίνει μάλλον στις 8 Οκτωβρίου μαζί με την GoPro Hero 4.

GoPro-Hero-1

GoPro-Hero-2

GoPro-Hero-4

GoPro-Hero-3

GoPro-Hero-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Petapixel
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Μακάρι η απλή HERO να είναι σε ανταγωνιστική τιμή με την SJ4000 που έχει παραπλήσια χαρακτηριστικά, η οποία όμως έχει ΚΑΙ οθόνη για να βλέπεις τι τραβάς.

    Αλλά τι λέω.
    Εφόσον στην “στρατιγική” της διαρροής φωτογραφιών και χαρακτηριστικών από τα νέα μοντέλα,
    δεν δημοσιεύονται ούτε καν κάποιες ενδεικτικές τιμές,
    αλλά και δεν ρίχνουν τις τιμές στα στα μοντέλα που θα αντικατασταθούν,
    μάλλον πάλι θα ζητούν αρκετές εκατοντάδες ευρώπουλα,

    Μην απορήσετε αν για την 4 black ζητήσουν πάνω από τα 500 για λόγους 4Κ δυνατοτήτων.

    Τι και αν όλοι τραβάμε σε 720P / 60fps για λόγους όγκου δεδομένων – ευκολία στο μοντάζ ?

    • #
      1

      4κ τραβαει και η μαυρη η 3 συν και 3… και οι δυο μολις κυκλοφορησαν ειχαν 450… φανταζομαι η μαυρη θα βγει στα 450 ΞΑΝΑ με μειωση των αλλων μοντελων… Είναι γεγονός βεβαια οτι τα παλιοτερ αμοντελα χανονται σαν να μην υπηρξαν απο την ιστοσελιδα της εταιρίας και μπορεις να τα βρεις μονο στο ιντερνετ αφου τα αποσυρουν απο τα μαγαζια για λογους συμφεροντος προφανως… Επαναλαμβανω παντως οτι θεωρω-ελπιζω-παρακαλαω να κοστιζει 450 μαυρη 350 ασημενια οπως τα προηγουμενα μοντελα!

      • #
        1

        Πάντως είναι κρίμα να στοιχίζει τόσο ακριβά, εφόσον η Sony HDR-AS100V που προσφέρει και ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας έρχεται με 259 ευρώπουλα.

        Μη ξεχνάμε ότι αναμένουμε στην Ελλάδα την νέα HDR-AZ1VR… αλλά και αυτή που θα ανακοινώσει η HTC οπότε βλέπουμε.

        (Δεν συζητώ για την αξιοπρεπή SJ4000 με τα 80 ευρώ…) που με κλάσμα τιμής σου δίνει την δυνατότητα να δουλέψεις το θέμα σου με 3 και 4 κάμερες ταυτόχρονα για καλύτερο αποτέλεσμα στο μοντάζ.

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!