Νέα GoPro Hero 3+, βελτιωμένη σε όλα


Νέα GoPro Hero 3+, βελτιωμένη σε όλα

Ανακοινώθηκε από τη GoPro, η νέα action camera GoPro Hero 3+.
Η νέα έκδοση της πιο διαδεδομένης action cameras στον κόσμο θα κυκλοφορήσει σε Silver Edition και Black Edition.

H GoPro Hero 3+ Black Edition είναι 20% μικρότερη και πιο ελαφριά από το προηγούμενο μοντέλο Hero 3 Black Edition. Έχει πιο ευρυγώνιο φακό από αυτόν που χρησιμοποιούσε το προηγούμενο μοντέλο (δυνατότητα χρήσης του σε ανάλυση Full HD και HD), βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, ενώ η μπαταρία της διαρκεί 30% περισσότερο. Η εταιρεία στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι η οξύτητα της εικόνας βελτιώθηκε κατά 33% και οι ανωμαλίες και παραμορφώσεις μειώθηκαν κατά 2 φορές. Επίσης η νέα GoPro Hero 3+ Black Edition έχει βελτιωμένο μικρόφωνο, για καλύτερη καταγραφή ήχου. Τέλος υπάρχει και βελτίωση στη ταχύτητα λειτουργίας του WiFi, η οποία είναι 4 φορές πιο γρήγορη.
H GoPro Hero 3+ Black Edition μπορεί να καταγράψει video σε μέγιστη ανάλυση 4K (λοιπές αναλύσεις: 4K 17:9, 2.7K, 2.7K 17:9, 1440p 48, 1080p 60, 960p 100 και 720p 120) και φωτογραφίες με ανάλυση 12 megapixels. Έχει δυνατότητα δημιουργίας time lapse φωτογραφιών για δημιουργία time lapse video, ενώ η μέγιστη ταχύτητα λήψης πιάνει τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο.
Φυσικά όπως όλα τα μοντέλα της GoPro είναι αδιάβροχη κάτω από το νερό (μέχρι 40 μέτρα και όχι 60 μέτρα όπως η GoPro 3). Η τιμή της είναι 449 ευρώ.

H GoPro Hero 3+ Silver Edition, είναι 15% μικρότερη και πιο ελαφριά από το προηγούμενο μοντέλο Hero 3 Silver Edition. Μπορεί να καταγράψει video σε μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p 60 (λοιπές αναλύσεις: 960p 60, 720p 120) και φωτογραφίες με ανάλυση 10 megapixels με μέγιστη ταχύτητα λήψης τα 10 καρέ το δευτερόλεπτο. Έχει δυνατότητα δημιουργίας time lapse φωτογραφιών ανά 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 ή 60 δευτερόλεπτα.
Η GoPro Hero 3+ Silver Edition, έχει βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, βελτιωμένη οξύτητα εικόνας, 3 φορές λιγότερες παραμορφώσεις και ανωμαλίες, καλύτερη εγγραφή ήχου και η μπαταρία της διαρκεί 30% περισσότερο. Φυσικά είναι εξοπλισμένη με WiFi, το οποίο λειτουργεί 4 φορές πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο.
Όπως όλα τα μοντέλα της GoPro είναι αδιάβροχη κάτω από το νερό (μέχρι 40 μέτρα και όχι 60 μέτρα όπως η GoPro 3) . Η τιμή της είναι 349 ευρώ.

GoPro Hero 3+

GoPro Hero 3+

GoPro Hero 3+

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!