Νέα GoPro Hero+ με WiFi, χωρίς οθόνη σε χαμηλή τιμή


Νέα GoPro Hero+ με WiFi, χωρίς οθόνη σε χαμηλή τιμή

Η GoPro Hero+ θα πωλείται στα 200 δολάρια και προσφέρει όσα βασικά χρειάζεται ο χρήστης, συν το απαραίτητο πλέον ενσωματωμένο WiFi.

Καταγράφει Full HD 1080p στα 60fps ή HD 720p στα 60p και φωτογραφίες 8 megapixles και διαθέτει λειτουργίες Time Lapse και burst (συνεχείς λήψεις 5 καρέ το δευτερόλεπτο).
Επιπλέον έχει τις λειτουργίες Auto Low Light (για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό) και τις λειτουργίες QuikCapture και SuperView.

Διαθέτει Bluetooth και ενσωματωμένο μικρόφωνο και φυσικά είναι συμβατή με όλα τα mounts της εταιρείας.

Η GoPro Hero+ δεν διαθέτει οθόνη και μπορεί να μπει στο νερό μέχρι τα 40 μέτρα.

“Είτε προσαρμοσμένη σε ένα μετεορολογικό μπαλόνι στα 100.000 πόδια για να καταγράψει ένα ηλιοβασίλεμα στη στρατόσφαιρα, είτε στα χέρια ενός παιδιού για να καταγράψει τις περιπέτειες στο δενδρόσπιτο, η Hero+ έχει κατασκευαστεί για να καταγράψει οτιδήποτε η φαντασία σας, σας οδηγεί” δήλώσε ο ιδρυτής και CEO της GoPro, Nicholas Woodman, συμπληρώνοντας “Καθώς συνεχίζουμε να υψώνουμε τον πήχη για τις υψηλότερης απόδοσης κάμερες μας όπως οι HERO4 Black, Silver και Session, παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη απλών προϊόντων όπως η HERO+, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους”.

Η GoPro Hero+ θα είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα της εταιρείας στις 4 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

GoPro
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!