Έλληνοαυστραλός πουλάει στην Apple την φωτογραφική εφαρμογή SnappyCam Pro


Έλληνοαυστραλός πουλάει στην Apple την φωτογραφική εφαρμογή SnappyCam Pro

Η Apple ανακοίνωσε την εξαγορά της SnappyLabs, της εταιρείας του ΕλληνοΑυστραλού John Papandriopoulos.

H SnappyLabs (είναι η μικρότερη εταιρεία που έχει εξαγοράσει η Apple) και ο John Papandriopoulos, βρίσκονται πίσω από την εφαρμογή SnappyCam Pro, η οποία επέτρεπε στο iPhone 5 να τραβάει φωτογραφίες σε συνεχή λήψη (burst mode), με ταχύτητα 20 φωτογραφιών ανά δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση. Αν σκεφτούμε ότι το iPhone 5, εργοστασιακά, μπορούσε να φτάνει ταχύτητες από 3 έως 6 φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο αντιλαμβανόμαστε γιατί η εφαρμογή του Papandriopoulos τράβηξε την προσοχή της Apple.

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας και το ποσό που χρειάστηκε για την εξαγορά της SnappyLabs δεν έγιναν γνωστά, αν και φανταζόμαστε ότι θα πρέπει να δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν η Apple θα ενσωματώσει στα επόμενα iPhone την τεχνολογία πίσω από την εφαρμογή για να μας δώσει μεγάλες ταχύτητες συνεχούς λήψης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!