Η Huawei ανακοίνωσε τα νέα Mate 10 και Mate 10 Pro με διπλή Leica κάμερα


Η Huawei ανακοίνωσε τα νέα Mate 10 και Mate 10 Pro με διπλή Leica κάμερα

Ανακοινώθηκαν από τη Huawei τα δύο νέα smartphones, Mate 10 και Mate 10 Pro, που έχουν διπλή κάμερα Leica.

Τα Huawei Mate 10 διαθέτουν διπλή Leica κάμερα που συνδυάζει ένα έγχρωμο αισθητήρα ανάλυσης 12 megapixels και ένα μονοχρωματικό αισθητήρα ανάλυσης 20 megapixels.

Οι φακοί έχουμε μέγιστο διάφραγμα f/1.6, ενώ υπάρχει οπτικός σταθεροποιητής και δυνατότητα 2x zoom χωρίς απώλειες στην ποιότητα. Στο video έχουμε καταγραφή σε ανάλυση 4K, ενώ το σύστημα αυτόματης εστίασης συνδυάζει PDAF με ειδικούς αισθητήρες για μεγαλύτερη ταχύτητα. Ακόμα διαθέτουν dual-LED flash και μπροστινή κάμερα ανάλυσης 8 megapixels.

Στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά το Huawei Mate 10 έχει οθόνη 5.9″ 2Κ (2560×1440 pixels) RGBW HDR, επεξεργαστή Kirin 970, RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB, λειτουργικό Android 8.0 Oreo, χωρητικότητα 64GB και υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD. Η μπαταρία είναι 4.000 mAh.

Το Huawei Mate 10 Pro έχει οθόνη 6″ FHD+ (2160×1080 pixels) OLED, RAM 6GB, χωρητικότητα 128GB και είναι αδιάβροχο. Η τιμή του αναμένεται να είναι στα 800 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!