Το Huawei P9 έρχεται με διπλή κάμερα


Το Huawei P9 έρχεται με διπλή κάμερα

Έτσι μετά το LG G5 που έχει διπλή κάμερα και τις φήμες για το επόμενο iPhone που λέγεται ότι θα έχει διπλή κάμερα (τουλάχιστον σε μία από τις εκδόσεις του), η Huawei μας προετοιμάζει για τη δική της ναυαρχίδα που από ότι φαίνεται θα έχει και αυτή διπλή κάμερα.

Ο κινεζικός κολοσσός δημοσίευσε μία εικόνα στην οποία παίζει με το γράμμα P και το νούμερο 9, έχοντας έξυπνα τοποθετημένους δύο φακούς.

Το νέο Huawei P9 που αναμένεται να ανακοινωθεί στις 6 Απριλίου και σύμφωνα με τις φήμες η διπλή του κάμερα θα προσφέρει ανάλυση 12 megapixels.

Παράλληλα κυκλοφόρησαν και εικόνες που δείχνουν το νέο Huawei P9, στις οποίες γίνεται αναφορά στην ύπαρξη σταθεροποιητή OIS και laser autofocus.

huawei-p9-2

huawei-p9-3

huawei-p9-4

huawei-p9-5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Το μέλλον ανήκει στην εικόνα, στην όραση
    Η ακοή μοιάζει κάπως παραμελημένη μ ολα αυτά τα φτωχά mp3
    που θα μπορούσαν να ήτανε wav.
    Τελικά ο μέσος άνθρωπος προτιμά το βλεπειν απο το ακουειν
    κι αυτο το γνωρίζουν πολυ καλα οι κατασκευαστες.
    Σίγουρα θα έχει συμβεί και σε σας να μιλάτε, να μιλάτε, και να μην σας ακούει ούτε ο τοίχος,
    Όμως κανένα στραβοπάτημα μας δεν περνά απαρατήρητο από τη λαιμαργία των ματιών.

  • #
    1

    Λέω να περιμένω λίγο πριν το αγοράσω μπας και βγει σύντομα κάποιο με τριπλή κάμερα, ίσως και τετραπλή… :-)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!