IMAGE+TECH EXPO 2017: ΔΩΡΕΑΝ είσοδος, δείτε πως θα την εξασφαλίσετε


IMAGE+TECH EXPO 2017: ΔΩΡΕΑΝ είσοδος, δείτε πως θα την εξασφαλίσετε

Στις 10 με 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στη HELEXPO στο Μαρούσι η νέα μεγάλη έκθεση για την εικόνα και την τεχνολογία IMAGE+TECH EXPO.

Πρόκειται για μία νέα προσπάθεια να γίνει μία έκθεση που θα συγκεντρώσει, εκτός από τις εταιρείες φωτογραφικών προϊόντων και εταιρείες με προϊόντα τεχνολογίας και η οποία στηρίζεται από τον ΣΕΚΑΦ, δηλαδή τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών & Συστημάτων Εικόνας.

Στην IMAGE+TECH EXPO θα λάβουν μέρος οι εξής εταιρείες:
BeBest

Αν και η είσοδος στην έκθεση είναι στα 3 ευρώ, μπορείτε να μπείτε ΔΩΡΕΑΝ απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα της έκθεσης.
Αν είστε ερασιτέχνης φωτογράφος (ή απλός επισκέπτης) θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο “Επωνυμία Εταιρείας: “Ερασιτέχνης Φωτογράφος”.
Αν είστε επαγγελματίας θα συμπληρώσετε κανονικά την φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του επαγγελματικού πάσο είναι η επίδειξη επαγγελματικής κάρτας ή σφραγίδας της επιχείρησης σας.

Με τον κωδικό που θα λάβετε μπορείτε να παραλάβετε το πάσο επισκέπτη στη γραμματεία της έκθεσης εύκολα και γρήγορα.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!