Σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι φωτογράφοι στα σεμινάρια της IMAGE+TECH EXPO


Σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι φωτογράφοι στα σεμινάρια της IMAGE+TECH EXPO

Στα πλαίσια της μεγάλης έκθεσης IMAGE+TECH EXPO που έρχεται τον Μάρτιο, θα πραγματοποιηθούν πολλά φωτογραφικά σεμινάρια.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να teaserάρουν τα σεμινάρια που θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε, μέσω του ειδικού καναλιού στο YouTube που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό.

IMAGE N TECH EXPO Αθήνα 10-12 Μαρτίου, HELEXPO – Μαρούσι.
Δεν θέλουμε απλά να​ οργανώσουμε ένα ακόμη σεμινάριο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ​και πρωτόγνωρη​ εμπειρία για ​τα Ελληνικά δεδομένα !

​Τον τέλειο συνδυασμό έμπνευσης, εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και ​μια γιορτή​ για τους εκπρόσωπους​ της φωτογραφίας​ και του βίντεο.​

Σας υποσχόμαστε μία μοναδική εμπειρία.​ ​Μην το χάσετε​, να εί​σα​στε όλοι ​εκεί!​ Για περισσότερες πληροφορίες ​β​άλτε την ένταση στο τέρμα και πατήστε το play​ στο παραπάνω βίντεο !

The Speakers
Οι ομιλητές των σεμιναρίων της 1ης IMAGE+TECH
Δείτε σε μία σύντομη παρουσίαση τους ομιλητές των σεμιναρίων της έκθεσης IMAGE+TECH, 10-12 Μαρτίου στο HELEXPO Μαρούσι.
14 σπουδαίοι ξένοι και Έλληνες ομιλητές φωτογραφίας και video θα είναι μαζί μας σ’ αυτό το εορταστικό τριήμερο να σας μεταδώσουν τη γνώση τους. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής λίαν συντόμως…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

IMAGE+TECH EXPO Photo seminars
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!