Οι προβλέψεις του Impress Japan για νέα προϊόντα της Canon μέσα στο 2013


Οι προβλέψεις του Impress Japan για νέα προϊόντα της Canon μέσα στο 2013

Οι ιστοσελίδες Canon Watch και Canon Rumors αναφέρουν ότι το έγκυρο ιαπωνικό περιοδικό Impress προβλέπει ότι το 2013 η Canon θα μας φέρει τις εξής νέες μηχανές:

–  EOS 7D Mark II με νέο αισθητήρα, ταχύτητα 10 καρέ το δευτερόλεπτο (fps) και ISO μέχρι 25600.
–  EOS 70D με τον ίδιο νέο αισθητήρα της 7D Mark II, ταχύτητα 3 καρέ το δευτερόλεπτο (fps), ISO 25600.
–  EOS M2, η δεύτερη mirror-less μηχανή της σειράς M.
–  EOS 1DSx, νέα DSLR με πάρα πολλά megapixels.

Η εικόνα του περιοδικού αναρτήθηκε αρχικά στην κινέζικη ιστοσελίδα Xitek.  Αναμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Canon Rumors Canon Watch
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!