Instagram: Σύντομα διαθέσιμα τα νέα επαγγελματικά προφίλ και εργαλεία


Instagram: Σύντομα διαθέσιμα τα νέα επαγγελματικά προφίλ και εργαλεία

Το Instagram παρουσίασε τα Instagram Business Tools που είχαμε δει πριν σχεδόν δύο εβδομάδες από διαρροές στο Later.

Μέσω του Blog του, το Instagram ανακοίνωσε ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα ειδικά προφίλ για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, στα πρότυπα των Pages του Facebook.

Instagram

Τα επαγγελματικά προφίλ του Instagram θα διατίθενται δωρεάν και θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες επιχειρήσεων να επικοινωνούν μέσω γραπτού μηνύματος, τηλεφώνου ή email με την επιχείρηση και να βρίσκουν οδηγίες για να μεταβούν στη φυσική έδρα της επιχείρησης.

Όπως είχαμε δει τα επαγγελματικά προφίλ θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις στατιστικά και πληροφορίες για τους ακόλουθους και τα δημογραφικά τους στοιχεία, και για τα post που έχουν καλύτερη αλληλεπίδραση με το κοινό. Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα μέσα από την ίδια την εφαρμογή για φορητές συσκευές, ενώ είναι άγνωστο αν θα υπάρχει πρόσβαση από desktop Η/Υ.

Instagram

Επιπλέον οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν προώθηση των post που επιθυμούν (στα πρότυπα του Facebook) για αλληλεπίδραση με μεγαλύτερο κοινό, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν το target group και την χρονική περίοδο προβολής.

Instagram

Τα Instagram Business Tools θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα σε Η.Π.Α., Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία τους επόμενους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!