Instagram: προστέθηκε δυνατότητα χρήσης πολλαπλών λογαριασμών


Instagram: προστέθηκε δυνατότητα χρήσης πολλαπλών λογαριασμών

Το Instagram παρέχει τη δυνατότητα στους φωτογράφους που μπορεί να έχουν παραπάνω από ένα λογαριασμό, για παράδειγμα ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό, να μπορούν εύκολα να αλλάζουν ποιον από τους δύο χρησιμοποιούν, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να κάνουν Logout και Login.

Οι φωτογράφοι που θέλετε να προσθέσετε και δεύτερο λογαριασμό (μπορείτε μέχρι πέντε) θα πρέπει να πάτε στο προφίλ σας (εικονίδιο στη κάτω μπάρα, τέρμα δεξία) και στη συνέχεια να επιλέξετε το σηματάκι των ρυθμίσεων που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Instagram

Στη συνέχεια θα πρέπει να πάτε στο τέλος των ρυθμίσεων και να βρείτε το πεδίο “Add Account” (προσθήκη λογαριασμού) που βρίσκεται κάτω από την επιλογή “Clear Search History” (Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης). Αν δεν σας εμφανίζεται η επιλογή θα πρέπει να αναβαθμίσετε το λειτουργικό του smartphone/tablet στην τελευταία έκδοση του.

Instagram

Μετά δεν έχετε παρά να προσθέσετε τον δεύτερο λογαριασμό που θέλετε να διαχειριστείτε.

Instagram

Η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην έκδοση του Instagram 7.15 για Android και iOS.

Επιπλέον το Instagram ότι σύντομα δίπλα στα videos θα εμφανίζεται και πόσες φορές έχει προβληθεί το καθένα.

Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!