Instagram: Αναβάθμιση φέρνει τη δυνατότητα αποθήκευσης ενός post ως πρόχειρο


Instagram: Αναβάθμιση φέρνει τη δυνατότητα αποθήκευσης ενός post ως πρόχειρο

Επιτέλους ένα στοιχείο που έλειπε από το Instagram είναι πλέον διαθέσιμο και στη δημοφιλή φωτογραφική πλατφόρμα.

Μιλάμε για τη δυνατότητα που έχει κάποιος για να αποθηκεύει ένα post ως πρόχειρο χωρίς να το δημοσιεύσει, έχοντας τη δυνατότητα να το επεξεργαστεί και να το δημοσιεύσει αργότερα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Από τη στιγμή που κάποιος έχει ξεκινήσει για να κάνει ένα post στο Instagram, δηλαδή έχει επιλέξει τη φωτογραφία που θέλει, έχει επιλέξει το φίλτρο που θέλει να περάσει και έχει προσθέσει εφέ, λεζάντα (caption) ή τοποθεσία (αν δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω τότε δεν ενεργοποιείται η επιλογή) μπορεί να πατήσει το κουμπί για να πάει προς τα πίσω στην οθόνη επιλογής φίλτρου. Από αυτή την οθόνη πατώντας το πάνω αριστερά κουμπί για να πάει πίσω, ενεργοποιεί την επιλογή “Save Draft” με την οποία μπορεί να σώσει το post για μελλοντική επεξεργασία και δημοσίευση.

Τα post που είναι πρόχειρα και δεν έχουν δημοσιευτεί μπορούν να ανακτηθούν μέσα από τη Library και στο τομέα των Drafts.

Προς το παρόν το νέο στοιχείο φαίνεται να μην έχει ενσωματωθεί στο Instagram, οπότε αναμένουμε το update.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Instagram Software Updates

Πηγή:

Instagram
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ POST ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΕΝΩ ΟΡΓΑΝΩΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ” Η ΡΟΗ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ”.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ POST ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΥΜΑ.
    ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!