To Instamic είναι ένα μικροσκοπικό μικρόφωνο για εγγραφή υψηλής ποιότητας ήχου


To Instamic είναι ένα μικροσκοπικό μικρόφωνο για εγγραφή υψηλής ποιότητας ήχου

Το Instamic μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Αν είστε βιντεολήπτης, μουσικός ή θέλετε να ηχογραφήσετε ένα συνέδριο, με το Instamic μπορείτε να κάνετε εγγραφή ήχου σε ποιότητα 48kHz/24bit σε μονοφωνικό ή διπλό μονοφωνικό ήχο, ενώ στην έκδοση Pro υποστηρίζεται και στερεοφωνικός ήχος. Το εύρος συχνοτήτων που μπορεί να συλλάβει είναι από 50 μέχρι 18.000 Hz.

Διαθέτει 4 διαφορετικά εξαρτήματα στήριξης, velchro, μαγνήτη, αυτοκόλλητο, και το κλασικό κλιπ για ρούχο. Η απλή έκδοση είναι ανθεκτική σε απλή διαβροχή με νερό ενώ η έκδοση Pro είναι πλήρως αδιάβροχη μέχρι και 1.5 μέτρο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Το Instamic είναι απλό στη λειτουργία αφού μπορεί να εγγράψει ήχο με το πάτημα ενός πλήκτρου της συσκευής. Παρόλα αυτά, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για android ή iOS και σύνδεσης με bluetooth, η εγγραφή μπορεί να γίνει απευθείας σε μια συσκευή smartphone.

Η φόρτιση μπορεί να γίνει μέσω USB προσφέροντας μέχρι και 4 ώρες λειτουργίας με μια φόρτιση ή 3.5 ώρες λειτουργίας εάν το bluetooth είναι ανοιχτό. Η εσωτερική μνήμη μπορεί να γράψει 4 ώρες μονοφωνικού ήχου ή 2 ώρες διπλού μονοφωνικού ή στερεοφωνικού ήχου.

Έχει διαστάσεις 25.4x38x12.7 χιλιοστά, ζυγίζει 18 γραμμάρια και είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, άσπρο και μαύρο.

Το Instamic και το Instamic Pro κοστίζουν 100 και 140 δολάρια αντίστοιχα και μπορείτε να τα βρείτε στην πλατφόρμα Indiegogo.

Instamic-2

Instamic-3

Instamic-4

Instamic-5

Instamic-6

Instamic-7

Instamic-8

Instamic-9

Instamic-10

Instamic-11

Instamic-12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Microphones

Πηγή:

Indiegogo
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!