Νέο iPad Pro, το tablet για το σύγχρονο φωτογράφο


Νέο iPad Pro, το tablet για το σύγχρονο φωτογράφο

Πρόκειται για ένα tablet με οθόνη 12.9″, τεχνολογίας Retina (2732 × 2048 pixels), με επεξεργαστή 64-bit, Α9Χ, 3ης γενιάς και λειτουργικό σύστημα iOS 9.
Σύμφωνα με την Apple η επεξεργαστική ισχύς είναι 80% μεγαλύτερη από οποιοδήποτε φορητό Η/Υ, ενώ η μπαταρία του διαρκεί 10 ώρες.

Το iPad Pro μπορεί να συνοδευτεί από το δικό του πληκτρολόγιο, το Smart Keyboard (169 δολάρια), το οποίο συνδέεται μέσω του Smart Connector, ενώ διατίθεται και ειδική γραφίδα Stylus, το Apple Pencil (99 δολάρια), η οποία συνδέεται μέσω Bluetooth και φορτίζει μέσω του Lightning connector.

iPad-Pro-1

Το iPad Pro θα είναι διαθέσιμο μέσα στο Νοέμβριο με τις τιμές να διαμορφώνονται:
– iPad Pro WiFi 32GB, 799 δολάρια Αμερικής
– iPad Pro WiFi 128GB, 949 δολάρια Αμερικής
– iPad Pro WiFi + Cellular 128GB, 1079 δολάρια Αμερικής

iPad-Pro

Το νέο iPad έρχεται να ανταγωνιστεί το MS Surface Pro 3 και παρουσιάζεται την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν την ανακοίνωση του νέου Photoshop για mobile συσκευές.

Αν και δεν έχουμε δει ακόμα το Photoshop για φορητές συσκευές η ερώτηση που τίθεται είναι:
iPad Pro και Photoshop mobile ή MS Surface Pro 3 και κανονική έκδοση του Photoshop;
Τι λέτε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

ipad iPad Pro

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    “iPad Pro και Photoshop mobile ή MS Surface Pro 3 και κανονική έκδοση του Photoshop;”

    για τον ερασιτέχνη σίγουρα μια απλοϊκή έκδοση του Photoshop είναι μια χαρά.. Για τον επαγγελματία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Surface!!! ;)

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!