Νέο iPhone 6S με 12 megapixels ανάλυση και 4K video


Νέο iPhone 6S με 12 megapixels ανάλυση και 4K video

Το νέο iPhone μπορεί φαινομενικά να μην άλλαξε, αλλά φωτογραφικά μιλώντας έχει σημαντικές αλλαγές.

Οι πιο σημαντικές είναι η αύξηση της ανάλυσης της βασικής κάμερας iSight στα 12 megapixels (από τα 8), με 50% περισσότερα pixels και η δυνατότητα λήψης 4K video. Ο φακός αποτελείται από πέντε οπτικά στοιχεία, το σύστημα εστίασης έχει βελτιωθεί και το flash είναι τεχνολογίας True Tone LED.

Επιπλέον η μπροστινή κάμερα αναβαθμίστηκε στα 5 megapixels (από 1.2), ενώ για τον φωτισμό των selfies χρησιμοποιείται η οθόνη (Retina Flash), η οποία φωτίζεται στιγμιαία.

Τέλος η νέα λειτουργία Live Photos, επιτρέπει την καταγραφή μικρών video, 1.5 δευτερόλεπτο πριν και μετά την βασική λήψη, οι οποίες αναπαράγονται με τον φυσικό ήχο.

Στα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά το iPhone 6S έχει επεξεργαστή 64-bit, A9 3ης γενιάς και Retina οθόνη 4.7 ιντσών. Διαθέτει τεχνολογία 3D Touch (Force Touch) που αντιλαμβάνεται την πίεση των δαχτύλων και Touch ID 2.0 (ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων), δύο φορές ταχύτερο από αυτόν του προηγούμενου iPhone.
Ακόμα διαθέτει τεχνολογία 4G+ (LTE-Advanced) για ταχύτερο mobile internet και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο 7000 series και ισχυρότερο γυαλί στην οθόνη.

Το iPhone 6S θα κυκλοφορήσει στην απλή και Plus έκδοση, με οθόνη 4.7 και 5.5 ίντσες αντίστοιχα.
Οι τιμές τους αναμένεται να διαμορφωθούν:
– iPhone 6s 16GB: 699 ευρώ
– iPhone 6s 64GB: 799 ευρώ
– iPhone 6s 128GB: 899 ευρώ
– iPhone 6s Plus 16GB: 799 ευρώ
– iPhone 6s Plus 64GB: 899 ευρώ
– iPhone 6s Plus 128GB: 999 ευρώ

iPhone-6s-and-6s-Plus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

Techblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!