Πανοραμικές φωτογραφίες και video με το iPhone να γυρίζει 360 μοίρες μόνο του


Πανοραμικές φωτογραφίες και video με το iPhone να γυρίζει 360 μοίρες μόνο του

Η εφαρμογή Cycloramic στοιχίζει ένα δολάριο Η.Π.Α. αλλά είναι το καλύτερο δολάριο που θα ξοδέψετε ποτέ.  Τι κάνει θα μας πείτε.  Χρησιμοποιεί το σύστημα δόνησης του νέου iPhone 5 για να κινήσει το κινητό σε μία πορεία 360 μοιρών και να δημιουργήσει πανοραμικές εικόνες και video.  Η κίνηση των 360 μοιρών γίνεται χωρίς καμία βοήθεια από εμάς.  Η εφαρμογή είναι συμβατή και με τα παλαιότερα μοντέλα iPhone αρκεί να έχουν iOS 6, μόνο που στην περίπτωση αυτή για την δημιουργία των πανοραμικών φωτογραφιών και video η κίνηση γίνεται από εμάς σύμφωνα με τις οδηγίες που μας δίνονται.

Δείτε πως δουλεύει εδώ:

Μπορείτε να αγοράσετε την Cycloramic εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

iphone iPhone 5
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!