Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Irix 15mm f/2.4


Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Irix 15mm f/2.4

Ο πρώτος φακός της νέας μάρκας θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, τις Firefly (πιο ελαφρύ σώμα και εργονομικό δαχτυλίδι εστίασης) και Blackstone (σώμα από αλουμίνιο και μαγνήσιο για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και χαραγμένες φωσφορίζουσες κλίμακες).

Η τιμή του Irix 15mm f/2.4 Firefly θα είναι στα 475 ευρώ και του Irix 15mm f/2.4 Blackstone στα 695 ευρώ.

Και οι δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες για Canon EF, Nikon F και Pentax K.

Πως σας φαίνεται η τιμή του νέου φακού; Θα σκεφτόσασταν την αγορά του;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Irix Irix Lenses

Πηγή:

Irix
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Έχω τον Samyang 2.8/14mm… Αν οπτικά αξίζει η αναβάθμιση, γιατί όχι;

  • #
    1

    η τιμη πολυ δυνατη αλλα θελω να δω την αποδοση σε coma aberration εκει θα δουμε τι πουλια πιανει ενα ειναι καλυτερος απο το Samyang 14mm ,πιστευω θα υπαρξει απαντηση απο την Κορεα

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!