To Time Lapse video “The World Outside My Window” μας πάει βόλτα γύρω από τη Γη


To Time Lapse video “The World Outside My Window” μας πάει βόλτα γύρω από τη Γη

Τον αστροναύτη Don Pettit ίσως τον γνωρίζετε καθώς είναι υπεύθυνος για μερικές από τις ωραιότερες εικόνες της Γης που έχουμε δει από το διάστημα.
Έχει στο ενεργητικό του αρκετές επισκέψεις στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) και από εκεί με τον Nikon εξοπλισμό του έχει δημιουργήσει εκτός των άλλων φοβερές εικόνες Star Trails.
Ο David Peterson χρησιμοποίησε πολλές από τις εικόνες του από τις αποστολές 29,30 και 31 και δημιούργησε το video “The World Outside My Window” (ο κόσμος έξω από το παράθυρο μου), το οποίο δείχνει πόσο όμορφος είναι ο πλανήτης μας.

Τι λέτε; Πάμε μία βόλτα γύρω από τη Γη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!