Η αστυνομία στην Ιαπωνία έχει το δικό της drone για να συλλαμβάνει άλλα drones


Η αστυνομία στην Ιαπωνία έχει το δικό της drone για να συλλαμβάνει άλλα drones

Και αυτό γιατί όπως με όλα τα πράγματα η χρήση των drones μπορεί να είναι παράνομη ή κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα drone για κάποιο κακό σκοπό, όπως για παράδειγμα για τρομοκρατία.

Στην Ιαπωνία πάντως φαίνεται ότι οι αρχές βρήκαν λύση δημιουργώντας μία ειδική μονάδα drones μέσα στην αστυνομία, η οποία χρησιμοποιώντας drones μπορεί να συλλαμβάνει στον αέρα άλλα drones.

Η αστυνομία του Τόκιο θα χρησιμοποιεί τα δικά της drones, τα οποία είναι εξακόπτερα και εξοπλισμένα με ειδικό δίχτυ, 3×2 μέτρα, για να συλλαμβάνουν στον αέρα drones που παρανομούν, πετώντας πάνω από κατοικημένες περιοχές.

Δείτε το video που ακολουθεί και στο οποίο η νέα μονάδα της αστυνομίας του Τόκιο παρουσιάζει τον τρόπο σύλληψης ενός drone στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Drone Photography drones

Πηγή:

TheVerge
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!