JAZZ, δύο Εκθέσεις Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη


JAZZ, δύο Εκθέσεις Φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζονται δύο Εκθέσεις Φωτογραφίας με εικόνες που βραβεύτηκαν στον πρόσφατο Διαγωνισμό Φωτογραφίας JAZZ.

«JAZZ» ΔΥΟ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «JAZZ»

Οι διοργανωτές “Duende Jazz Bar”, «Κούνιο» και «Φωτογραφικό Είδωλο» σας προσκαλούν στα εγκαίνια των εκθέσεων:
– Στο Duende Jazz Bar (Καλαποθάκη 16) την Τετάρτη στις 25 Μαΐου στις 8:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης των 10 πρώτων νικητών και η απονομή των βραβείων.
– Στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο (Κομνηνών 24) την Πέμπτη στις 26 Μαΐου στις 8:00 θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης των 60 πρώτων φωτογραφιών.

Οι εκθέσεις προέκυψαν από τον διαγωνισμό φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε μέσω της ομάδας «Φωτογραφικό Είδωλο» στο Facebook, που ξεκίνησε στις 1 Μαρτίου και έκλεισε στις 30 Απριλίου. Οι φωτογραφίες βραβεύτηκαν σύμφωνα με τον αριθμό των likes που έλαβαν. Επιλεχτήκαν οι 10 πρώτες, που κέρδισαν βραβεία και θα παρουσιαστούν στην έκθεση στο Duende Jazz Bar, ενώ οι 60 πρώτες (συμπεριλαμβανόμενων και των 10 αρχικών) θα παρουσιαστούν στην έκθεση στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο.

Συμμετέχουν (με σειρά βράβευσης): Μάριος Τσουλχάι‎, Γιάννης Κριθαρίδης, Δέσποινα Μανδρατζή, Κωστής Σαΐτας-Ζαρκιάς, Πάνος Καραδούκας, Οφλής Θωμάς, Αναστασία Μιχαήλογλου, Μαρία Κρεμμύδα, Δημήτρης Σωτηρέλης, Ιωάννα Χατζηιωάννου, Αχιλλέας Χήρας, Παρασκευάς Βατός, Απόστολος Λιακόπουλος, Τηλέμαχος Γαροφαλλίδης, Βασίλης Μαντάς, Γιώργος Διγαλάκης, Γιώργος Βλάχος, Κωνσταντίνα Τσώλη, Μάνος Κοντοπίδης, Αλεξία Λεχωνίδου, Αποστόλης Κούκης, Δέσποινα Αποστολίδου, Παναγιώτης Τσούτσας, Γιώργος Μπαρμπατσούλης, Στέργιος Σπυρόπουλος, Ιωάννης Θεοδωρίδης, Γιώργος Μαντάς, Ειρήνη Τοπούρια, Μάνος Σπαρής, Βασίλης Παπάζογλου, Ελισάβετ Οικονομίδου, Κώστας Παπακώτας, Κατερίνα Σγαρδώνη, Ζερβου Θεοδώρου Μαρία, Diran Kalaydjian, Χρήστος Πετρούλας, Ευάγγελος Δρακόπουλος, Δημήτρης Τσώνος, Ρούλα Σιλιντζή, Μαρία Μαυρίδου.

Επιμέλεια εκθέσεων: Τάσος Σχίζας
Διοργανωτές: Duende Jazz Bar, Κούνιο, Φωτογραφικό Είδωλο

Duende Jazz Bar
Εγκαίνια Τετάρτη στις 25 Μαΐου στις 8:00
Διάρκεια: 25 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2016
Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. – Παρ. 18:00 – 23:00, Σαβ. Κυρ. 12:00 – 23:00

Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο
Εγκαίνια Πέμπτη στις 26 Μαΐου στις 8:00
Διάρκεια: 26 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2016
Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. 9:00-17:00, Τρ. 9:00-21:00, Τετ. 9:00-17:00,
Πεμ. 9:00-21:00, Παρ. 9:00-21:00, Σαβ. 9:00-16:00, Κυρ. κλειστά

Χορηγός
Duende Jazz Bar: Καλαποθάκη 16 www.duendejazzbar.gr
Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο: Κομνηνών 24 (Λουλουδάδικα) τηλ. 2310271003 www.kounio.gr
Φωτογραφικό Είδωλο – Σεμινάρια φωτογραφίας τηλ. 2310 638447 www.photoeidolo.gr

Μάριος Τσουλχάι‎, 1ο βραβείο

Μάριος Τσουλχάι‎, 1ο βραβείο

Γιάννης Κριθαρίδης, 2ο βραβείο

Γιάννης Κριθαρίδης, 2ο βραβείο

Δέσποινα Μανδρατζή, 3ο βραβείο

Δέσποινα Μανδρατζή, 3ο βραβείο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Photo Exhibitions
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!