H JK Imaging ανακοίνωσε δύο μοντέλα Kodak PixPro Smart Lens Camera


H JK Imaging ανακοίνωσε δύο μοντέλα Kodak PixPro Smart Lens Camera

Την μεγάλη φωτογραφική επανάσταση που ξεκίνησε η Sony με τους φακούς-κάμερες Sony QX10 και Sony QX100 φαίνεται ότι ακολουθεί η Kodak.

Για την ακρίβεια η JK Imaging, η οποία έχει αναλάβει την ανάπτυξη και πώληση νέων μηχανών με το brand name Kodak, ανακοίνωσε δύο φακούς-κάμερες στη σειρά Kodak PixPro Smart Lens Camera.

Όπως και στην περίπτωση των φακών-καμερών της Sony οι Kodak PixPro Smart φακοί-κάμερες μπορούν να κουμπώσουν σε smartphones και να συνδεθούν μέσω WiFi και της δωρεάν εφαρμογής που θα παρέχεται (Android και iOS) με smartphones.
Για αρχή θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα, οι Smart Lens SL10 και Smart Lens SL25.
O Smart Lens SL10 θα προσφέρει οπτικό zoom 10x (28-280mm σε φορμά 35mm), οπτικό σταθεροποιητή και καταγραφή Full HD video 1080p και θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD.
O Smart Lens SL25 θα διαθέτει οπτικό zoom 25x (24-600mm σε φορμά 35mm), οπτικό σταθεροποιητή και καταγραφή Full HD video 1080p και θα δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Οι Smart Lens SL10 και Smart Lens SL25 θα είναι διαθέσιμοι την άνοιξη του 2014 στη τιμή των 199 και 299 δολαρίων αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Τουλαχιστον ειναι φτηνοτεροι απο αυτους της Sony…
    Αν και με την αναπτυξη των καμερων στα smartphone, συντομα τετοια προιοντα θα εξαφανιστουν!
    Ηδη εχουμε αισθητηρες 1/2.3″ ή μεγαλυτεροι με ois επωνυμους φακους και f/2…

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!