O Kevin Durant ήταν ένας από τους φωτογράφους του Super Bowl 50


O Kevin Durant ήταν ένας από τους φωτογράφους του Super Bowl 50

Όσο αφορά τον χώρο της φωτογραφίας, στο φετινό Super Bowl εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του σπουδαίου μπασκετμπολίστα Kevin Durant, όχι ως θεατή αλλά ως διαπιστευμένο φωτογράφο.

Ο Kevin Durant προσκλήθηκε από την NFL και την νέα εταιρεία “The Players’ Tribune”, η οποία έχει δημιουργήσει μία δημοσιογραφική πλατφόρμα που δίνει το βήμα σε αθλητές να συνδέονται με τους φίλους τους σε όλο τον κόσμο, να καταγράψει με τη δική του μηχανή το Super Bowl 50.

Ο μεγάλος αστέρας του NBA ενθουσιάστηκε με την πρόσκληση να βρεθεί με την φωτογραφική του μηχανή δίπλα από τις γραμμές του γηπέδου, σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα των Η.Π.Α.
Όπως λέει, ίσως το ύψος του είναι ένα πλεονέκτημα για να καταγράψει εικόνες, από γωνίες που είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που τραβάνε οι άλλοι φωτογράφοι.

Ο Kevin χρησιμοποίησε για τις λήψεις του την δική του Canon EOS 7D, την οποία μάλιστα παραλίγο να ξεχάσει σπίτι του, ενώ δεν φορούσε το ειδικό γιλέκο που δίνεται σε όλους τους διαπιστευμένους φωτογράφους, πολύ απλά γιατί δεν υπήρχε γιλέκο στο νούμερο του.

H εμπειρία του Kevin Durant όπως ο ίδιος λέει ήταν πολύ σημαντική, καθώς επιβεβαίωσε κάτι που γνώριζε ως ένα βαθμό: ότι η φωτογράφιση αθλητικών γεγονότων είναι πολύ δύσκολη δουλειά και χρειάζεται αρκετές δεξιότητες και μεγάλη συγκέντρωση λόγω της τρελής ατμόσφαιρας και των πολλών πραγμάτων που μπορούν να σου αποσπάσουν την προσοχή. Μάλιστα όπως ο ίδιος γράφει έχει μεγάλο σεβασμό για τους φωτογράφους αθλητικών γεγονότων:
“The biggest thing I learned is something I knew on a certain level … but didn’t know until tonight: that sports photography is hard work and it takes a lot of skill and focus in a crazy atmosphere with a lot of distractions. I have a ton of respect for the people who do this as a profession.”

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Kevin Durant στο Super Bowl 50 εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Kevin Durant Sports Photography
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

3 σχόλια

  • #
    1

    Kevin, θέλουμε selfie ενώ καρφώνεις!

  • #
    1

    που βρήκε τα λεφτά να πάρει τέτοιο φακό;;; :p

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!