H Kodak δείχνει σημάδια ζωής στον τομέα των ψηφιακών μηχανών;


H Kodak δείχνει σημάδια ζωής στον τομέα των ψηφιακών μηχανών;

Και ενώ η Kodak φαινόταν ότι εγκατέλειψε για τα καλά τον κόσμο των ψηφιακών μηχανών με την πώληση των πατεντών της στον ανταγωνισμό και την απόφαση της να επικεντρωθεί στον χώρο της εκτύπωσης, σαν βόμβα έσκασε η παρουσίαση στο Πεκίνο της νέας mirrorless ψηφιακής μηχανής που σκοπεύει να λανσάρει η αμερικανική εταιρεία προς το τέλος του 2013.  Το όνομα του μοντέλου θα είναι S1 (όπως η νέα Nikon S1) και θα κατασκευάζεται από τον μεγάλο εταιρικό σύμμαχο της Kodak, την JK Imaging.  Η JK Imaging έχει αναλάβει την παραγωγή ψηφιακών μηχανών που θα φέρουν το όνομα της Kodak σε μία συμμαχία που τα αποτελέσματα της αναμένουμε να δούμε.  Η Kodak S1 θα είναι μία mirrorless Micro Four Thirds ψηφιακή μηχανή, με CMOS αισθητήρα της Sony και δυνατότητα αλλαγής φακού.  Με ενδιαφέρον αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

JK Imaging Kodak Kodak S1 S1
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!