Landscape, online εργαλείο για σωστή περικοπή εικόνων για τα κοινωνικά δίκτυα


Landscape, online εργαλείο για σωστή περικοπή εικόνων για τα κοινωνικά δίκτυα

Μάλιστα σε πρόσφατο Infographic είδαμε μαζί όλα τα μεγέθη των φωτογραφιών που ανεβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να ξέρουμε πως να περικόψουμε (crop) τις φωτογραφίες μας πριν τις ανεβάσουμε.

Βέβαια δεν είναι όλοι γνώστες της επεξεργασίας φωτογραφιών, ενώ πολλοί δεν έχουν το χρόνο να ασχοληθούν.

Τη λύση έρχεται να δώσει το online εργαλείο Landscape, το οποίο αυτόματα ρυθμίζει μία εικόνα στο σωστό μέγεθος για τα Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Google+, Pinterest, YouTube, ενώ έχει και λειτουργία Custom για όσους θέλουν να περικόψουν μία εικόνα σε συγκεκριμένο μέγεθος.

O χρήστης δεν έχει παρά να σύρει την φωτογραφία που θέλει στο ειδικό κουτί, να επιλέξει τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία θέλει να την ανεβάσει (μπορεί να επιλέξει περισσότερα από ένα) και να πατήσει Next.

Landscape

Το πρόγραμμα στη συνέχεια δίνει στο χρήστη την δυνατότητα να επιλέξει για κάθε κοινωνικό δίκτυο, το σημείο στο οποίο θέλει να ανεβάσει την φωτογραφία, δηλαδή αν τη θέλει ως εικόνα προφίλ, cover ή απλά να την ανεβάσει στο feed του.

Landscape

Landscape

Στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί για κάθε επιλογή που έκανε να ελέγξει ακριβώς πως θα περικοπεί η εικόνα.

Landscape

Landscape

Στο τέλος πρέπει να πατήσει το κουμπί “Download” για να κατεβάσει τις περικομένες εικόνες στον Η/Υ (σε συμπιεσμένο φάκελλο) και στη συνέχεια να τις ανεβάσει στα κοινωνικά του δίκτυα.

landscape-7

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το online εργαλείο Landscape εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Landscape
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

4 σχόλια

  • #
    1

    Γεια σας! Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αλλά θα ήθελα να ρωτήσω! Θέλω να κάνω περικοπή μια εικόνα 10.4 επί 10.4 cm πως θα μπορούσα να το κάνω στον υπολογιστή παρακαλώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • #
    1

    Ευχαριστώ για την απάντηση θα μπορούσα να μάθω ποιο?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!