Νέος φακός πορτρέτου LensBaby Velvet 56, για μαγευτικές εικόνες


Νέος φακός πορτρέτου LensBaby Velvet 56, για μαγευτικές εικόνες

O Velvet 56 δεν προσφέρει αυτόματη εστίαση, εστιάζει manual από τα 12,7 εκατοστά και δίνει εικόνες Macro 1:2. Αποτελείται από 4 οπτικά στοιχεία σε 3 groups και το διάφραγμα του έχει 9 λεπίδες. Δέχεται φίλτρα 62mm και ζυγίζει περίπου 400 γραμμάρια. Οι εικόνες που δίνει έχουν μία βελούδινη αισθητική

Θα είναι διαθέσιμος για Canon, Nikon, Sony A και Pentax μηχανές, στην τιμή των 500 δολαρίων από τις 13 Απριλίου. Για mirrorless μηχανές θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Η έκδοση του φακού LensBaby Velvet 56 SE (η διαφορά είναι στην ποιότητα κατασκευής και τα χαραγμένα νούμερα διαφράγματος και εστίασης) θα είναι διαθέσιμη μόνο για Canon και Nikon στην τιμή των 600 δολαρίων.

Μπορείτε να αγοράσετε τον νέο φακό στην ιστοσελίδα της LensBaby.

H έκδοση LensBaby Velvet 56 SE

H έκδοση LensBaby Velvet 56 SE

LensBaby Velvet 56-5

LensBaby Velvet 56-4

LensBaby Velvet 56-3

LensBaby Velvet 56-2

LensBaby Velvet 56-1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

LensBaby
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!