H Lexar παρουσιάζει hub που δέχεται μέχρι 4 αναγνώστες καρτών για ταυτόχρονη μεταφορά από 4 κάρτες


H Lexar παρουσιάζει hub που δέχεται μέχρι 4 αναγνώστες καρτών για ταυτόχρονη μεταφορά από 4 κάρτες

Η Lexar παρουσιάζει το σύστημα Lexar Professional Workflow Reader Solution, το οποίο αποτελείται από ένα ειδικό hub USB 3.0 και 3 νέους αναγνώστες καρτών μνήμης USB 3.0
Στο ειδικό hub, Lexar Professional Workflow HR1, μπορούμε να συνδέσουμε 4 αναγνώστες καρτών μνήμης, σε οποιοδήποτε συνδυασμό των παρακάτω νέων αναγνωστών καρτών μνήμης:
– Lexar Professional Workflow SR1 (SDHC UHS-I and SDXC UHS-I USB 3.0 Reader)
– Lexar Professional Workflow CFR1 (UDMA 7 CompactFlash USB 3.0 Reader)
– Lexar Professional Workflow XR1 (XQD USB 3.0 Reader)
Με αυτό τον τρόπο, χρησιμοποιώντας μόλις μία υποδοχή USB 3.0 του Η/Υ, μπορούμε να μεταφέρουμε ταυτόχρονα εικόνες και video από 4 διαφορετικές κάρτες μνήμης, με υψηλές ταχύτητες. Το νέο σύστημα είναι συμβατό με Windows και Mac και θα είναι διαθέσιμο σύντομα.
Οι τιμές κάθε κομματιού του συστήματος είναι:
– Lexar Professional Workflow HR1, Four-Bay USB 3.0 Reader, Hub = 64.99£
– Lexar Professional Workflow SR1 (SDHC UHS-I and SDXC UHS-I USB 3.0 Reader) και Lexar Professional Workflow CFR1 (UDMA 7 CompactFlash USB 3.0 Reader) = 24.99£
– Lexar Professional Workflow XR1 (XQD USB 3.0 Reader) = 35.99£

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ετικέτες:

Card Readers Lexar

Πηγή:

photographyblog
author
Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος και λάτρης της φωτογραφίας. Εκτός της επαγγελματικής του ιδιότητας ως φωτογράφος στο παρελθόν έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα του λιανικού εμπορίου φωτογραφικού εξοπλισμού αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για το αντικείμενο. Δημιούργησε το pttlgr με σκοπό την καθημερινή έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε έχει σχέση με την φωτογραφία.

2 σχόλια

  • #
    1

    Λίγο άσχετο με το άρθρο αλλά μήπως θα μπορουσες να κάνεις ένα συγκριτικό για τις sd κάρτες με δυνατότητα wifi?

  • Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

    Subscribe to our newsletter!