LG 360 Cam: Νέα compact camera 360 μοιρών, συμβατή με το Google Street View


LG 360 Cam: Νέα compact camera 360 μοιρών, συμβατή με το Google Street View

H LG 360 Cam, ενσωματώνει 2 κάμερες ανάλυσης 13 Megapixels, με ευρυγώνιους φακούς 200 μοιρών που μπορούν να καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο 360 μοιρών. Η καταγραφή των βίντεο γίνεται σε ανάλυση 2Κ. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο η μία από τις δυο κάμερες, καταγράφοντας φωτογραφίες και βίντεο σε 180 μοίρες.

Η ενσωματωμένη και μη αποσπόμενη μπαταρία της LG 360 Cam, με ονομαστική δύναμη 1200mAh, επιτρέπει τη συνεχόμενη καταγραφή βίντεο ως και 70 λεπτά.

Διαθέτει εσωτερική μνήμη 4GB, που είναι όμως επεκτάσιμη μέσω microsd καρτών μέγιστης χωρητικότητας 2TB. Επίσης η καταγραφή του ήχου γίνεται μέσω των 3 ενσωματομένων μικροφώνων της κάμερας, σε κανάλι ήχου 5.1. Το βάρος της είναι 76,7 γραμμάρια (χωρίς το προστατευτικό καπάκι) και οι διαστάσεις της είναι 40 x 97 x 25 χιλιοστά.

Η LG 360 Cam έχει ενσωματωμένα κουμπιά, όμως οι πλήρεις δυνατότητες της καθώς και ο ευκολότερος χειρισμός της γίνεται μέσω των εφαρμογών για iOS και Android smartphones.

Χάρη στην συνεργασία της LG με την Google Street View , οι χρήστες θα μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο 360 μοιρών μέσω της δωρεάν εφαρμογής Google Street View , χωρίς να χρειάζονται μετατροπή τα αρχεία τους, κάτι που παλαιότερα ήταν πολύ χρονοβόρο.

Ακολουθεί η δήλωση του Charles Armstrong, υπεύθυνου προϊόντων της Google Street View:

“Η ανακοίνωση της LG 360 Cam σημαίνει πολλά για τους πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες του Google Street View που θα δημιουργούν και θα μοιράζονται τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο 360 μοιρών. Με την δυνατότητα να δημιουργεί φωτογραφίες των 16MP, η LG 360 Cam θα είναι η πρώτη επιλογή για τον καθένα που θέλει να συμμετάσχει στην διασκέδαση των 360 μοιρών.”

Και η δήλωση του Kim Hong-joo Kim, αντιπροέδρου και αρχισχεδιαστή προϊόντων της LG Mobile Communications Company:

“Μέχρι πρόσφατα, για την δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο 360 μοιρών χρειαζόταν ακριβός και δυνατός εξοπλισμός, κάτι που δεν απευθυνόταν σε απλούς καταναλωτές. Η LG 360 Cam θα επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να δημιουργούν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο, που θα μπορούν να μοιράζονται εύκολα και δωρεάν, δημιουργώντας έτσι ένα νέο τεχνολογικό οικοσύστημα μέσω της LG.

LG-360-Cam-1

LG-360-Cam-2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή:

LG Newsroom
author

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!

Ποιά είναι η γνώμη σου;

Σας παρακαλούμε να σχολιάζετε με σεβασμό στους συνομιλητές σας και να χρησιμοποιείτε την ελληνική γλώσσα και όχι greeklish (παρά μόνο στην περίπτωση που δεν μπορείτε λόγω ρυθμίσεων του Η/Υ). Επίσης αποφεύγετε να γράφετε τα σχόλια σας με κεφαλαία γράμματα. Όλα τα σχόλια περνάνε από έλεγχο πριν την δημοσίευση τους, οπότε πρέπει να περιμένετε για να εγκριθεί το σχόλιο σας.

Subscribe to our newsletter!